Γιάνης
Δάγκας

Graphic Designer & Content Associate.

Με σπουδές στην Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και αγάπη για το digital marketing, τα κοινωνικά δίκτυα και την Γραφιστική, ο Γιάννης έγινε μέλος της ομάδας της Pitch τον Νοέμβριο του 2017 και πλέον είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την υλοποίηση των δημιουργικών υλικών.

Έχει εμπειρία πάνω από 12 χρόνια ως γραφίστας και διαθέτει την τεχνογνωσία, την υψηλή αισθητική αλλά και την έμφαση στην λεπτομέρεια και στο τελικό αποτέλεσμα, που βοηθούν τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους. Έχει εργαστεί και συνεργαστεί με agencies αλλά και ως freelancer, πράγμα που του επέτρεψε να έχει άμεση επαφή με τους πελάτες και τις ανάγκες τους. Το φάσμα των projects στα οποία έχει συμμετάσχει συμπεριλαμβάνουν από μικρές επιχειρήσεις, μέχρι πολυεθνικές εταιρίες (HUAWEI, KASPERSKY, GSK κ.α) και οργανισμούς (EOT, VISITGREECE.GR, ΕΝΕΑΠ, ΟΠΑΝΔΑ, Aegean Rebreath κ.α). Από το portfolio του δεν λείπει η σχεδίαση συσκευασίας στον χώρο των τροφίμων (MOOVEAT International Ltd, Healthier Choice) και η σχεδίαση περιεχομένου για τα Social Media εταιριών όπως η Johnson & Johnson MedTech Greece, ενώ έχει σχεδιάσει πάνω από 400 λογότυπα εταιριών και επιχειρήσεων καθώς και κάθε τύπου υλικά (digital & printable) για εκθέσεις και events.

Ο Γιάννης επιδιώκει συνεχώς την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του, έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια και workshops γύρω από την διαφήμιση, το digital marketing και την διαχείριση εταιρικών σελίδων στα social media. Αξιοσημείωτο είναι πως έχει εργαστεί ως agent και έπειτα ως team leader στο τμήμα social media customer care της WIND Hellas.