Γιώργος
Χατζόπουλος

PRESIDENT & CEO.

Ο Γιώργος είναι ένα από τα Ιδρυτικά Στελέχη και Διευθύνων Σύμβουλος της Xcubed και της Pitch. Με πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ολοκληρωμένων υπηρεσιών Επικοινωνίας έχει συνεργαστεί με πολλές εγχώριες και διεθνείς εταιρείες Marketing και Επικοινωνίας, όπως η Commitment, η Senor Goldwind, η TripleDouble Sports Marketing και η TAF Sports

 

Ασχολείται με τη στρατηγική ανάπτυξη και σχεδιασμό των προγραμμάτων Επικοινωνίας, καθώς και με την συνολική ποιοτική εποπτεία, τη διοργάνωση εκδηλώσεων και τη διαχείριση έργων για όλους τους κλάδους σε διάφορες βιομηχανίες. Μεταξύ άλλων, έχει εργαστεί για μάρκες και λογαριασμούς πελατών, όπως: Bacardi, Pernod Ricard, Jose Cuervo, Olmeca, Corona, Heineken, GlaxoSmithKline, Fiat Chrysler Group, Lazzard, MIG, Interamerican, Chevrolet, Rockefeller Foundation, Land Rover, Coca Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως κ.λπ.

Επιπλέον, ο Γιώργος έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία στο αθλητικό Marketing και τη διαχείριση χορηγιών ως αποτέλεσμα της μακρόχρονης θητείας του στο τμήμα Marketing και Παραγωγής του Παναθηναϊκού. Πριν από την ίδρυση και διοίκηση της Xcubed & Pitch, ήταν ο Έλληνας εκπρόσωπος του Senor Goldwind, ενός ισπανικού οργανισμού που ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις και την διοργάνωση εκδηλώσεων.

 

Ο Γιώργος κατέχει μεταπτυχιακό Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Επιστήμης Υπολογιστών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και έχει ολοκληρώσει εξειδικευμένα μαθήματα Marketing και Sports & International Entertainment στα πανεπιστήμια Wharton και Duke, στις ΗΠΑ. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά και έχει βασική γνώση Ισπανικών.