Έλλη
Παναγιωτοπούλου

DIRECTOR.

Η Έλλη είναι Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Υποθέσεων στο Pitch.

Η Έλλη διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην επικοινωνία και τις εταιρικές σχέσεις, έχοντας εργαστεί τόσο σε συμβουλευτικές εταιρίες (agencies) όσο και μεγάλες εταιρίες – πελάτες (in-house) στην Ελλάδα, την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πριν από την ένταξή της στην Pitch, η Έλλη κατείχε ανώτατους ρόλους in house, συγκεκριμένα για 2 χρόνια ως Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικών Υποθέσεων της Polygreen, ελληνικής εταιρείας με ηγετικό ρόλο στους τομείς της Κυκλικής Οικονομίας και της Διαχείρισης Αποβλήτων και για 13 χρόνια ως Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία, την ελληνική θυγατρική της HEINEKEN, υπεύθυνη για τις εταιρικές σχέσεις και την επικοινωνία των μαρκών, καθώς και επικεφαλής της στρατηγικής βιωσιμότητας της εταιρείας και των ενεργειών εσωτερικής επικοινωνίας.

Πριν από αυτό εργάστηκε ως Group Account Director για τις ελληνικές θυγατρικές των διεθνών εταιριών δημοσίων σχέσεων Ogilvy PR και Porter Novelli. Η Έλλη ξεκίνησε την καριέρα της στις δημόσιες σχέσεις στο Λονδίνο, ως Account Manager στην εταιρία Portfolio Communications που εδρεύει στο Λονδίνο και ως Υπεύθνη Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας για την start-up για online κρατήσεων εστιατορίων «book2eat.com».

Της αρέσει πολύ το γράψιμο και το storytelling, ενώ έχει πολύ σημαντική εμπειρία στην  στρατηγική επικοινωνίας, τις σχέσεις με τα ΜΜΕ, την εσωτερική επικοινωνία και τη διαχείριση κρίσεων. Τα τελευταία χρόνια έχει εργαστεί συστηματικά και στον σχεδιασμό βιωσιμότητας και τις εκθέσεις ESG.

Η Έλλη είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Διεθνείς Σχέσεις από το London School of Economics και Πτυχίου Πολιτικών Επιστημών από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ έχει ολοκληρώσει μαθήματα ειδίκευσης στην Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και στο τη σχολή Burson Marsteller στο Μιλάνο και στη Διοίκηση στο Ashrigde Business School. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και Ιταλικά και έχει βασικές γνώσεις Γερμανικών.