Ζωρζίνα
Γεωργαντά

SENIOR EXECUTIVE.

Η Ζωρζίνα  εντάχθηκε στην ομάδα της Pitch ως Client executive τον Ιανουάριο του 2023.

Σήμερα, εργάζεται για πελάτες σε διάφορους κλάδους, υποστηρίζοντάς τους στην παρακολούθηση δημοσιότητας, την αξιολόγηση και το reporting, καθώς και την αλληλεπίδραση με τους δημοσιογράφους. Συμβάλλει επίσης στη σύνθεση προτάσεων επικοινωνίας και διεξάγει έρευνα για τα μέσα ενημέρωσης και την χαρτογράφηση ενδιαφερομένων. Βοηθά σε ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο πελατών, ενδεικτικά: ΔΕΣΦΑ, The American College of Greece, Netflix και Kaspersky.

Πριν από αυτό, εργαζόταν σε συμβουλευτική εταιρία με εμπειρία σε διάφορους τομείς όπως Τεχνολογία, Υγεία, Καταναλωτικά Αγαθά και Μόδα. Έχει επίσης εμπειρία στην επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις και τη διαχείριση εκδηλώσεων ως στέλεχος επικοινωνίας σε ΜΚΟ και Φεστιβάλ.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και του τμήματος Επικοινωνίας του Deree -Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδας. Η Ζωρζίνα έχει επίσης παρακολουθήσει μαθήματα Διεθνούς δικαίου στο Pantheon Sorbonne I στο Παρίσι λαμβάνοντας μέρος στο πρόγραμμα Erasmus ανταλλαγής φοιτητών.

Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.