Ζωή
Τσιριμιάγκου

ASSOCIATE.

Η Ζωή εντάχθηκε πρόσφατα στην ομάδα της Pitch ως Account Associate.

Εργάζεται για πελάτες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους, υποστηρίζοντάς τους σε όλο το φάσμα της στρατηγικής επικοινωνίας. Στις δραστηριότητές της περιλαμβάνεται η ανάπτυξη περιεχομένου, η οποία αφορά τη σύνταξη και διανομή Δελτίων Τύπου, συνεντεύξεων, ομιλιών, και native αρθρογραφίας.

Η Ζωή έχει εμπειρία στην πραγματοποίηση intelligence research και stakeholders mapping, ενώ έχει συνδράμει στη διοργάνωση συναντήσεων και μεγάλης εμβέλειας εκδηλώσεων. Στις δραστηριότητές της περιλαμβάνεται η υποστήριξη ενεργειών διαχείρισης κρίσεων και media training.

Επιπλέον, έχει συμμετάσχει στη διοργάνωση συνεντεύξεων Τύπου και εταιρικών εκδηλώσεων. Η Ζωή χειρίζεται ποικίλα Projects από ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο πελατών σε κλάδους όπως ποτά, ενέργεια, τεχνολογία, τουρισμό και πολιτική. Το πελατολόγιό της περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: ΔΕΣΦΑ, LeasePlan Hellas, Hewlett Packard Enterprise (HPE), Ινστιτούτο Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (ΙΕΝΕ), Ελληνική Ένωση Διανομέων Ποτών (ΕΝΕΑΠ), British American Tobacco (BAT).

Πριν από την Pitch, η Ζωή έχει εργαστεί στην Aea Relate ως Public Affairs Specialist και ως Σύμβουλος Επικοινωνίας στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στη Διακυβέρνηση και τις Δημόσιες Πολιτικές από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και πτυχίου στις Διεθνών Σχέσεων από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Μιλάει άπταιστα αγγλικά και γαλλικά.