Βαγγέλης
Δεληγιαννίδης

Account.

Ο Βαγγέλης εντάχθηκε στο δυναμικό της Pitch τον Μάιο του 2021.

Μέρος των αρμοδιοτήτων του ως Account Executive αφορά την παρακολούθηση και το reporting δημοσιότητας καθώς και την ανάπτυξη υλικού για προγράμματα εταιρικής επικοινωνίας. Αξιοποιώντας την προγενέστερη εμπειρία του στο χώρο του Real Estate, της δημοσιογραφίας και της ποιοτικής κοινωνικής έρευνας, ο Βαγγέλης διαθέτει τα εφόδια για να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός ευρέως φάσματος λογαριασμών. Μερικοί από τους πελάτες για τους οποίους έχει εργαστεί είναι οι εξής:  Kaspersky Lab, Motor Oil, ΔΕΣΦΑ, Hewlett Packard Enterprise (HPE), Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδας, LeasePlan, Spitogatos, Netflix, British American Tobacco, Ινστιτούτο Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (IENE).

Η μέχρι πρότινος εμπειρία του Βαγγέλη προέρχεται από διαφορετικούς τομείς. Πριν από την Pitch είχε εργαστεί για λογαριασμό του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών ως ερευνητής σε διεθνές ερευνητικό project στο πεδίο της πολιτικής κοινωνιολογίας, χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα “Horizon 2020”. Ταυτόχρονα έχει εργαστεί για χρόνια ως σύμβουλος ακίνητης περιουσίας ενώ έχει συμβάλλει ενεργά στη δημιουργία και την υποστήριξη ενός ενημερωτικού portal στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Επικοινωνία και την Πολιτιστική Διαχείριση από το τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνιολογίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και έχει καλή γνώση της Ισπανικής γλώσσας.