Νέλη
Πανουσοπούλου

Manager,
Brand & Digital
.

Η Νέλη Πανουσοπούλου είναι Brand & Digital Manager της Pitch PR και εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας τον Σεπτέμβριο του 2016.

 

Διαθέτει σημαντική εμπειρία στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση προγραμμάτων Προϊοντικής και Εταιρικής Επικοινωνίας για ελληνικούς και πολυεθνικούς πελάτες. Έχει συμμετάσχει στο σχεδιασμό ολοκληρωμένων προγραμμάτων επικοινωνίας  συμπεριλαμβάνοντας τομείς όπως Σχέσεις με τα ΜΜΕ, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Εσωτερική Επικοινωνία, Οργάνωση Εκδηλώσεων, Digital Επικοινωνία, Διαχείριση Φήμης και Επικοινωνία προς το καταναλωτικό κοινό.

Η εμπειρία της συνδυάζει διαφορετικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των FMCG, F & B, και της Τεχνολογίας, με ενδεικτικό πελατολόγιο τα παγωτά Nestle, τον καφέ Λουμίδη Παπαγάλος, τα κινητά Sony Mobile, τα brands της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας (Αmstel, Fischer, Sol, & Desperados), τα καταναλωτικά προϊόντα της Henkel / Schwarzkopf Retail, τα Premium brands της Diageo, το Nestea της Nestle, τη Lavazza (Social Media Manager) DuPont, Φυσικό Αέριο Αττικής, Forthnet, PLAYMOBIL, Tranquini, Taxibeat κ.α.

 

Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως Account Manager στην Advocate / Burson-Marsteller.

 

Είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας με Νέες Τεχνολογίες, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και έχει βασικές γνώσεις Γαλλικών.