Ιλίνα Πομάσκα

Director,
Brand & Digital
.

Η Ιλίνα, Director & Account Leader στο τμήμα PR Brand Communications της Pitch κατέχει ευρείες και ολοκληρωμένες γνώσεις μέσα από την πολυετή εμπειρία της στον χώρο. Πριν από την Pitch, η Ιλίνα είχε διατελέσει Account Director στην Advocate/ Burson- Marsteller ως αξιόπιστος σύμβουλος για πελάτες όπως: Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Nestle, DIAGEO, Sony, PepsiCo, Unilever, Coca-Cola 3E, Όμιλος Σαράντη, κ.α.

 

Με περισσότερα από 13 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων, η Ιλίνα έχει εξειδίκευση στο σχεδιασμό και την υλοποίηση πολυβραβευμένων προγραμμάτων επικοινωνίας, με προσανατολισμό προς τον καταναλωτή / τον τρόπο ζωής, τόσο για υπηρεσίες όσο και για προϊόντα.

Στο πλαίσιο των καθηκόντων της, αναπτύσσει ολοκληρωμένες στρατηγικές για νέους αλλά και ήδη υπάρχοντες πελάτες, εστιάζοντας στις πωλήσεις, στην εξέλιξη των προϊόντων/ brands καθώς και στην επικύρωση των ΜΜΕ, προσφέροντας κάθε φορά σπουδαία αποτελέσματα. Η Ιλίνα έχει εξαιρετικές σχέσεις με τα τεχνολογικά, αθλητικά, ψηφιακά, καταναλωτικά, επιχειρηματικά και εθνικά μέσα, συμπεριλαμβανομένων bloggers από όλους τους τομείς (τρόφιμα / ταξίδια / μόδα / ομορφιά).

 

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών με έμφαση στο Διεθνές Δίκαιο του Παντείου Πανεπιστημίου. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Βουλγαρικά και Ρώσικα.