Εύη
Χουρσανίδη

Manager.

Η Εύη είναι εξειδικευμένη στην Online Επικοινωνία, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς έχει εργαστεί στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και σε ψηφιακά portals ως Υπεύθυνη Online Περιεχομένου & Social Media. Έχει επίσης εμπειρία στη δημιουργική γραφή, με εξειδίκευση στην παραγωγή native περιεχομένου και βαθειά γνώση της σύγχρονης pop culture (τηλεόραση, κινηματογράφο, μουσική, showbiz, ψυχαγωγία).

Έγινε μέλος της ομάδας της Pitch τον Ιανουάριο του 2018, αναλαμβάνοντας ρόλο Manager στο τμήμα PR Brand Communications και επί του παρόντος, μεταξύ άλλων, είναι υπεύθυνη για την υλοποίηση ενεργειών consumer PR, τη συγγραφή δελτίων τύπου, την παραγωγή native περιεχομένου και την πραγματοποίηση επαφών με τα Μέσα, εκ μέρους του Netflix και της Huawei.

 

Η Εύη έχει Master στο Management Τηλεπικοινωνιών & Νέων Μέσων από το γαλλικό Πανεπιστήμιο Paris Dauphine και πτυχίο Επικοινωνίας και ΜΜΕ από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μιλά άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά, έχει βασικές γνώσεις Ιταλικών και ισπανικών και διαθέτει μια φυσική κλίση να συνεργάζεται με πολυεθνικές, πολύγλωσσες και πολυπολιτισμικές ομάδες, καθώς έχει επίσης ζήσει και εργαστεί στο Παρίσι και το Λονδίνο.