Αργυρώ
Κωνσταντινίδη

Manager.

Η Αργυρώ είναι ένα δυναμικό, αξιόπιστο και ενθουσιώδες άτομο που εντάχθηκε στο δυναμικό της Pitch το Νοέμβριο του 2016. Καθημερινά, είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση του γραφείου τύπου για μια ευρεία γκάμα πελατών και έχει αποδεδειγμένη ικανότητα στην ανάληψη ενός μικρού έργου και την επίτευξη του μέγιστου των δυνατοτήτων του. Με άριστες διαπροσωπικές και ισχυρές οργανωτικές δεξιότητες, χειρίζεται μια ποικιλία αναγκών γραφείο τύπου διαφορετικών πελατών, παρακολουθεί τη δημοσιότητα και υποβάλλει αναφορές, διεξάγει intelligence research για την αγορά και τις επιχειρήσεις, ενώ έχει βοηθήσει σε περιπτώσεις διαχείρισης κρίσεων ως junior associate.

Για την ομάδα μας, η Αργυρώ θεωρείται ένας έμπειρος υποστηρικτής σε θέματα που αφορούν τα ΜΜΕ ή τις σχέσεις με τρίτους. Έχει συνδράμει στην ανάπτυξη επιτυχημένων ευκαιριών διαχείρισης Τύπου & εκδηλώσεων από διαφορετικούς τομείς: τρόφιμα και ποτά, ενέργεια, ΙΤ, υγεία και ομορφιά.

 

Η Αργυρώ είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά.