Άγγελος
Κλειτσίκας

Senior Executive.

O Άγγελος διαθέτει αρκετά χρόνια εμπειρίας στον χώρο της επικοινωνίας, προερχόμενα κυρίως από τον χώρο της δημοσιογραφίας, καθώς έχει εργασθεί ως πολιτιστικός συντάκτης για δημοφιλείς ηλεκτρονικούς ιστότοπους όπως το Lifo.gr και το avopolis.gr.

 

Μέσα από την συγκεκριμένη διαδρομή κατάφερε να αναπτύξει τις συγγραφικές του ικανότητες, να καλλιεργήσει τη σύνθετη, δημιουργική σκέψη και να ακονίσει τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες.

Επιπλέον, έχει προϋπηρεσία ετών στο χώρο του customer care, ως υπάλληλος της ICAP GROUP. Έχει υπάρξει team leader για καμπάνιες εξυπηρέτησης πελατών των Goodys, Forthnet/ Nova, Aegean, Wind, Interamerican κ.α, που του χάρισαν πολύτιμη εμπειρία στο κομμάτι της διαχείρισης και διοίκησης ανθρώπινων πόρων.

 

Αποτελεί ένα από τα νεότερα μέλη της Pitch Pr, καθώς εντάχθηκε στο δυναμικό της τον Ιούνιο του 2019. Έκτοτε έχει συμμετάσχει σε πολλούς λογαριασμούς πελατών  Huawei, Playmobil, Kri Kri, Netflix, Kaspersky κ.α) συμβάλλοντας στην παρακολούθηση δημοσιότητας, ανάπτυξης δημιουργικού, επικοινωνιακού υλικού, διοργάνωση events και υλοποίηση πλάνων επικοινωνίας.

 

Το γνωστικό, επικοινωνιακό του υπόβαθρο πηγάζει από τις σπουδές του στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Ο.Π.Α. Μιλάει εξαιρετικά Αγγλικά και τα Γερμανικά του βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο